Чебуреки з лавашу – смачний та простий рецепт

Інгрідієнти:

✔️ Тонкий лаваш – 250 г

✔️ Філе куряче або фарш – 300 г

✔️ Свіжа цибуля – 30 г

✔️ Зелень (за вашим смаком)

✔️ Сіль, паприка, перець – за смаком

✔️ 1 яйце

Приготування:

  1. Філе куряче або фарш перемішайте з дрібно нарізаною цибулею та зеленню. Ви також можете використовувати готовий фарш.
  2. Додайте солі, паприки та перцю на свій смак. Для соковитості можна додати трохи води.
  3. Розбийте яйце в окремій мисці та злегка збийте його вилкою.
  4. Лаваш розкладіть на робочій поверхні та виріжте з нього круги. Якщо у вас вже є готові коржики, це ще легше.
  5. Половину краю круга лавашу змажте розбитим яйцем. На іншу половину круга положіть ложку фаршу.
  6. Згорніть круг на півмісяць, закриваючи фарш всередині. Потім натисніть на краї, щоб коржики залишилися цілими.
  7. Знову змастіть верхню частину коржика розбитим яйцем. За бажанням, посипте кунжутом.
  8. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте чебуреки приблизно 20-30 хвилин, або до золотистої скоринки.

Смачного! Ці чебуреки стануть смачним і швидким снеком для вас та вашої сім’ї. 💙💛

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *