Гречка «Пташине молоко»: унікальний рецепт

Гречка “Пташине молоко” – неймовірно ніжна страва з приємним смаком, що пробуджує апетит і радує наші вкусові рецептори.

Для приготування на 4 особи вам знадобляться лише декілька складників:

  1. філе курячого стегна 4 шт,
  2. гречка 1,5 стакани,
  3. цибуля 2 шт,
  4. вершковий сир 100 г,
  5. соняшникова олія,
  6. сіль та перець за смаком.

Все це вже готовий набір для смачної страви.

Для того щоб отримати цю витончену гречкову страву, спочатку обсмажте куряче філе на соняшниковій олії до золотистої скоринки, поки м’ясо не стане ніжним та соковитим.

Далі додайте цибулю та вершковий сир для ніжності та пухнастості страви. Сіль та перець – за смаком, щоб підкреслити і приховати деякі смакові нюанси. Протушіть на середньому вогні 5 хвилин. Далі додайте попередньо відварену гречку і обсмажте ще 2 хвилини.

Весь процес приготування простий та невимогливий, а от результат вразить навіть вибагливих гурманів.

Смак цієї гречки “Пташине молоко” важко передати словами – це потрібно відчути на смак. Вона здатна зігріти вас в холодну пору року і здивувати гостей на будь-якому святковому столі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *