Смачна курочка в цибулевому клярі

Сьогодні поділимося секретом чудового рецепту – курочка в цибулевому клярі. Ця страва вразить ваші смакові рецептори та приємно здивує ваших близьких 💙💛.

Ось що вам знадобиться:

Інгредієнти: (8 порцій)

✔️ Куряча грудка – 500 г

✔️ Часник – 3 шт

✔️ Цибуля – 3 шт.

✔️ Яйця – 2 шт

✔️ Борошно – 100 гр

✔️ Грецький йогурт або сметана – 200 гр

✔️ Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. У блендері подрібнюємо цибулю й часник до отримання однорідної маси.
  2. Додаємо 2 яйця та 5 ложок грецького йогурту/сметани. Знову пробиваємо блендером до отримання гладкої суміші.
  3. Солимо суміш за смаком, додаємо 100 гр борошна та добре перемішуємо. Ось вам і цибулевий кляр – основа нашої смачнющої страви.
  4. Куряче м’ясо ріжемо на невеликі шматочки і поміщаємо в цибулевий кляр. Добре перемішуємо, щоб кожен шматочок був покритий кляром.
  5. Розігріваємо сковорідку з олією. Покладаємо на неї порції курочки з кляром і смажимо з обох сторін до отримання золотистої корочки та готовності м’яса.

З таким смачним рецептом ви зможете порадувати свою родину та гостей неймовірною та ароматною стравою. Насолоджуйтеся смаком і приємними моментами за столом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *