Success Blog
Печія – це досить поширена проблема шлунково-кишкового тракту, яка може викликати неприємне відчуття тяжкості та дискомфорту після прийому їжі. Ця неприємність, відома також як дисофорія, може супроводжувати людину як після вживання важкої їжі, так і після легкого перекусу.
Для запобігання печії варто вдаватися до деяких заходів, таких як раціональне та збалансоване харчування, уникання переїдання, вживання менших порцій, уникання вживання жирних та спеційних продуктів перед сном. Також важливо уникати споживання алкоголю та куріння.
Сподіваємось, вам буде цікаво дізнатися про дуже простий рецепт, який розправився з неприємною проблемою – печією?
Вам знадобиться:
Цю суміш потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Після цього дати варитися ще 6-7 хвилин, зняти з вогню, дати відстоятися і охолодитися. Наступний крок – процідити відвар.
Пити рано вранці, за півгодини до їжі, по 100 мл цього відвару.
Але це ще не все! Через 10 хвилин після вживання полинового відвару, потрібно випити половину склянки аптечної ромашки, приготованої таким же чином – заварена і настояна.
Важливий момент – відважитися і провести повний 12-денний курс лікування, без перерв. І ви будете вражені результатом: повне звільнення від дисофорії – це те, що вас чекає на кінці цього лікування!